sâmbătă, 12 decembrie 2009
Lichior de oua pentru Craciun
Ingrediente:
10 oua, 100 g zahar, 1 pachetel de zahar vanilat, 250 ml rom alb, 2 linguri de lapte condensat
Se separa galbenusurile de albusuri si se pun toate galbenusurile intr-un castron mare. Doua dintre albusuri se amesteca cu zahar si cu zahar vanilat, folosind mixerul, timp de 12 minute (celelalte albusuri se pot folosi la altceva). Se adauga putin cate putin romul si laptele condensat, amestecand mereu. Se adauga compoztia la galbenusuri, se amesteca pana devine o crema. Se amesteca pana se racesc, putandu-se adauga cateva cubulete de gheata.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
suna bine...trebuie sa vin prin iasi neaparat! :)
RăspundețiȘtergeream sa-mi aduc ouale la voi
RăspundețiȘtergereEggnooog... De cand vreau sa stiu cum se face...
RăspundețiȘtergere